Επισκευή Snowboard & Ski

—————- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  —————-

WINTERSTEIGER SIGMA SBI

Το νέο μας μηχάνημα της Wintersteiger είναι η προσθήκη που κάνει την διαφορά για την φετινή σεζόν. Η επισκευή επιστρέφει το σανίδι στην αρχική του κατάσταση σε ελάχιστο χρόνο και με το καταρτισμένο προσωπικό μας να επιλέγει για εσάς την κατάλληλη μέθοδο επισκευής:

  • Ιμάντες: Με ένα εύρος επιλογών από μαλακό σε σκληρό ιμάντα, αφαιρείται από το σανίδι (ή τα πέδιλα) η πρότερη εξωτερική στοιβάδα του παλιού κεριού, με σκοπό να απορροφήσει το νέο κερί σε βάθος. Μετά το κέρωμα, επιλέγονται οι κατάλληλοι ιμάντες φινιρίσματος για να γίνει ο εξοπλισμός σας σαν καινούργιος.
  • Πέτρα: Σε σανίδια και πέδιλα υψηλής ποιότητας, απαραίτητη κρίνεται η χρήση της πέτρας για να πάρει το σανίδι (ή τα πέδιλα) το βέλτιστο σχήμα (structure), για καλύτερη πρόσφυση και ολίσθηση.
  • Ιμάντας μαχαιριών: Το μηχάνημα επαναφέρει τα μαχαίρια στην αρχική τους κατάσταση με την ελάχιστη δυνατή απώλεια σε χιλιοστά. Σε αντίθεση με τα εργαλεία χειρός, το Sigma SBI κρατάει σε απόλυτο βαθμό τις ζητούμενες μοίρες για να γίνουν τα μαχαίρια σας ακριβώς όπως τα επιθυμείτε.

ΜΠΟΤΕΣ & ΔΕΣΤΡΕΣ SNOWBOARD

Στο Extremespot μπορείτε να επισκευάσετε και τις παλίες δέστρες και μπότες snowboard. Εσείς μας φέρνετε τον εξοπλισμό σας και το εξειδικευμένο τμήμα επισκευών του Extremespot,
θα εξετάσει το μέγεθος της ζημιάς και θα σας ενημερώσει αν υπάρχει δυνατότητα επισκευής και τέλος θα ενημερωθείτε για το κόστος πριν προχωρήσουμε στην επισκευής της μπότας ή της δέστρας snowboard.

Επίσης, αν επιθυμείτε να επισκευάσετε μόνοι σας τον εξοπλισμό σας, στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά εξοπλισμού snowboard.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΠΟΤΕΣ SNOWBOARD - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΕΣΤΡΕΣ SNOWBOARD

—————- ΠΑΚΕΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ  —————-

*Οι αναγραφόμενες τιμές των υπηρεσιών επισκευής snowboard/ski περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

** H τιμή για την επισκευή του πάτου είναι ενδεικτική και αυξάνεται ανάλογα με την ζημιά που έχει υποστεί

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
PICK UP & REPAIR

Η ομάδα του Extremespot αναλαμβάνει* την παραλαβή του εξοπλισμού από τον χώρο σας, την ασφαλή μεταφορά του στο εργαστήριο μας και τέλος την επιστροφή του μετά την επισκεύη.

* Η υπηρεσία ισχύει μόνο εντός Αττικής.

—————- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  —————-