ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το 2010 η αγάπη μας για τα extreme sports μετουσιώθηκε σε ένα ζεστό και λειτουργικό κατάστημα πλήρους εξοπλισμού, με κύριο σκοπό τη φιλική εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και την ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου που αναζητά ευχάριστες διεξόδους από την καθημερινότητα και μοναδικές εμπειρίες.

Η ουσιαστική σχέση και η ανθρώπινη επαφή έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να γίνονται φίλοι και συναθλητές μας στο βουνό, τη θάλασσα και την πόλη, ανταλλάσσοντας συμβουλές, πληροφορίες και αξέχαστες εμπειρίες, εμπεδώνοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Με ευχάριστη διάθεση και πάντα με θετική ενέργεια προτείνουμε εναλλακτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ασχολούμενοι με κάθε πελάτη προσωπικά, ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας, παρέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και ρουχισμό, καθώς και συμβουλές και τεχνογνωσία για το άθλημα που σας ενδιαφέρει.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, παρέχοντας το αποτελεσματικότερο aftersales service, καθώς και επαγγελματικές επισκευές και επιδιορθώσεις για οτιδήποτε αφορά το snowboard, kitesurf, inline skate και το skateboard, διαθέτοντας πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα παραπάνω.

Το οργανωμένο εργαστήριό μας με εξειδικευμένο εξοπλισμό για service όπως μηχανήματα για ski & snowboard tuning, καθώς καιραπτομηχανές ειδικού τύπου για kite μαζί με την εμπειρία μας, εξασφαλίζουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Αν δεν μπορούμε να το επισκευάσουμε εμείς… δεν μπορεί κανένας!

Με εκτίμηση,

The Extremespot Team